Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5. Sınıf Öğrencileri Tongue Twister Contest Etkinliğinde Yarıştı!
5. Sınıf Öğrencileri Tongue Twister Contest Etkinliğinde Yarıştı! 5. Sınıf Öğrencileri Tongue Twister Contest Etkinliğinde Yarıştı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencileri İngilizce Zümresinin hazırlamış olduğu Tongue Twister Contest (Tekerleme Yarışması) etkinliğinde hem yarıştılar hem eğlendiler.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce eğitiminde, öğrencilerin günlük yaşam becerilerini eğlenceli etkinliklerle konuşma diline yansıtabilmesini ve öğrendikleri bilgilerin kalıcılığını hedeflemektedir. Bu amaç doğrultusunda öğrenciler her dönem English Street adı altında birçok etkinliğe katılarak İngilizce'yi benimser ve günlük hayatlarına yansıtmayı öğrenirler. 

5.sınıf öğrencilerimiz Tongue Twister Contest öncesinde İngilizce öğretmenleri ile sınıfta çalışma düzenlediler. Bu çalışmanın ardından konferans salonunda önce sınıf sınıf yarıştılar ardından sınıf birincileri yarışarak Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Tongue Twister Contest Winner belirlendi. Öğrencilerin telafuzlarını geliştirmeyi, özgüven gelişimini desteklemeyi ve İngilizce öğrenimini eğlenceli bir hale getirerek kolaylaştırmayı hedefleyen etkinlikte öğrencilerin ardından İngilizce öğretmenleri Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu, Nuray Doğan ve Yunuscan Sarıaslan da yarışmaya dahil oldular. Yarışma süresince çok eğlenen öğrenciler zorlu tekerlemelerde oldukça başarı göstererek arkadaşlarından ve öğretmenlerinden alkış topladılar. 

 

Yarışma neticesinde;

5-A sınıfından Cihan Ilgaz

5-B sınıfından Tuna Efe Şahin

5-C sınıfından Çağrı Kaan Akkuş sınıf birincileri oldular.

 

5th Grade Tongue Twister Contest Winner'ı belirlemek üzere tekrar yarışan sınıf birincileri arasından 5-B sınıfından Çağrı Kaan Akkuş birinci oldu.

 

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu, Yunuscan Sarıaslan, Nuray Doğan
Tarih
:
15 Kasım 2017, Çarşamba 00:44
Okunma
:
1.038 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları