Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5. Sınıf Öğrencileri Reading Corner Etkinliğinde!
5. Sınıf Öğrencileri Reading Corner Etkinliğinde! 5. Sınıf Öğrencileri Reading Corner Etkinliğinde!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencileri Reading Corner etkinliğinde hem keyifli zaman geçirdi hem de bol bol kitap okudu.

Okyanus Kolejleri olarak öğrencilere dil eğitimi verirken yaparak-yaşayarak öğrenme modelini benimseyen çalışmalarla dil öğreniminin sınıf dışına taşmasını ve günlük hayatın bir parçası haline gelmesini amaçlıyoruz. Bu şekilde öğrenilen bilgiler kalıcı olmakla birlikte yapılan keyifli çalışmalar sayesinde öğrenciler, dil eğitimini zorunlu bir ders olarak değil günlük hayatlarına uyarlayabildikleri yeni bir kültüre açılan yaşam penceresi olarak görebilmekte. Bu amaç doğrultusunda Okyanus Kolejleri İngilizce Zümresinin hazırlamış olduğu English Street etkinlikleri yıl boyunca devam ederek, öğrencilere edindikleri bilgileri günlük hayatlarında nasıl kullanabileceklerini göstermekte. English Street etkinliklerinin bir kolu olan Reading Corner, öğrencilere kitap okuma sevgisini aşılarken kelime, telafuz ve pratik çalışmasını da kapsıyor.

5.sınıf öğrencilerimizin gerçekleştirdiği Reading Corner etkinliğinde öğrenciler önce sevdikleri masal kahramanlarının kılığına bürünerek bireysel İngilizce kitap okuma çalışması yaptılar. Ardından sınıf arkadaşlarına sesli okuma gerçekleştiren öğrencilere okudukları paragrafla ilgili olarak hem arkadaşları hem öğretmenleri sorular sordular. Kademe İdarecimiz İpek Ölçer'in de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrenciler öğretmenlerine çok keyif aldıklarını dile getirerek teşekkür ettiler. Etkinlik sonunda okudukları kitapları bitirmiş olan öğrencilerimiz İngilizce öğretmenlerinden yeni kitap tavsiyeleri aldılar. 

 

"Çocukluğumda elime geçen iki kuruştan birini eğer kitaplara vermeseydim, bugün yapabildiğim işlerin hiçbirini yapamazdım."

Mustafa Kemal Atatürk


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu, Yunuscan Sarıaslan, Nuray Doğan
Tarih
:
22 Kasım 2017, Çarşamba 20:36
Okunma
:
1.252 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları