Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 5. Sınıf Öğrencileri "Pyjama Party" Etkinliğinde İngilizce Oyunlar Oynayıp Şarkılar Söylediler!
5. Sınıf Öğrencileri "Pyjama Party" Etkinliğinde İngilizce Oyunlar Oynayıp Şarkılar Söylediler! 5. Sınıf Öğrencileri "Pyjama Party" Etkinliğinde İngilizce Oyunlar Oynayıp Şarkılar Söylediler!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji 5. sınıf öğrencileri İngilizce zümresinin hazırladığı "Pyjama Party" etkinliğinde çok eğlendi. Öğrenciler öğretmenleri ile beraber şarkılar söyleyip oyunlar oynadılar.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul İngilizce zümresi 5. sınıf öğrencileri ile beraber Pijama Partisi yaptılar. Okul çıkışında öğrencileriyle konferans salonunda buluşan İngilizce öğretmenleri, öğrencileriyle beraber eğlenceli dakikalar geçirdiler. Öğretmenlerinin derste gösterdiği ve tanışma cümlelerini, duyguları anlatırken kullanılan kelimeleri ve basit fiilleri öğretmeyi amaçlayan şarkılar eşliğinde danslar ettiler. Ardından öğretmenleri ile beraber Chinese Whispers (kulaktan kulağa) ve Guess What (bil bakalım) gibi İngilizce oyunlar oynayan öğrenciler hem keyifli bir etkinlik gerçekleştirdiler hem de daha önce öğrendikleri kelime ve cümle yapılarının tekrarını yaptılar. Etkinlikte çok eğlenen öğrenciler öğretmenlerine böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ettiler.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Neslişah Kaya, Ayşegül Kaplanoğlu, Yunuscan Sarıaslan, Nuray Doğan
Tarih
:
23 Aralık 2017, Cumartesi 01:06
Okunma
:
1.120 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları