Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Kapsamında Meslek Tanıtma Etkinliği
"Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Kapsamında Meslek Tanıtma Etkinliği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Kapsamında Meslek Tanıtma Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5.sınıf öğrencilerimiz 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi' kapsamında hayalini kurdukları mesleklerle ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler.

'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi' Okyanus Koleji öğrencilerinin meslek hayati ile net kararlar alabilmeleri, istedikleri meslekler hakkında okulunda verilecek olan uzman sempozyumları sayesinde daha çok bilgi sahibi olarak kararlarından emin olmaları, hayallerindeki mesleklerde bir gün geçirerek istedikleri mesleğe uygunluğunu belirleyebilmeleri adına birçok amaç üzerine kurulmuştur.

Bizler de Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi olarak 27.10.2017 Cuma günü 5. Sınıf öğrencilerimizle projenin ilk ayağını oluşturan "Meslekleri Tanıyorum ve Tanıtıyorum" etkinliğinde  bir araya geldik. Öğrencilerimiz, hayalini kurdukları mesleklerle ilgili sunumlarını gerçekleştirmiş oldular.

Etkinlikte öğrencilerimiz hem almış oldukları sorumlulukları yerine getirdiler hem de hayalini kurdukları meslekleri anlatma ve arkadaşlarına tanıtma şansını yakaladılar.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Nuray Doğan,U.Şafak Özbek,Yunuscan Sarıaslan,Ahmet Kürşat Soy
Tarih
:
01 Kasım 2017, Çarşamba 22:33
Okunma
:
827 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları