Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı.
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı. Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı.

Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşku ve heyecan ile kutladı.

94 yaşına giren Cumhuriyetin kutlama töreni miniklerin coşkusuyla taçlandı.

Kırmızı – Beyaz kıyafetleri ve Türk Bayrağı temalı şapkalarıyla sahneye çıkan minikler Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Milli duygu ve ulusal bilincin en üst seviyede yaşandığı törende Ulu Önderimiz Mustafa Kemal, silah arkadaşları ve güvenlik güçlerimiz saygı ve rahmetle anıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Çiçekler ve İnciler grubunun şarkıları coşkuyla alkışlandı. Yıldızlar grubunun şarkılarının ardından okuduğu Atatürk şiiri ile salonda yükselen alkış sesleri, Bulutlar grubunun şarkılarını söylemesiyle coşkusunu sürdürdü. Program finali, tüm öğrenci ve öğretmenlerin sahneye çıkarak birlikte 10.Yıl Marşını söylemesiyle coşkunun doruğa çıktığı anlar ile yapıldı.

 


Haber
:
PELİN ASLANDOĞDU
Editör
:
PELİN ASLANDOĞDU
Fotoğraf
:
PELİN ASLANDOĞDU
Tarih
:
29 Ekim 2017, Pazar 17:26
Okunma
:
1.148 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları