Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. Yılını Coşku ve Heyecan ile Kutladı
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. Yılını Coşku ve Heyecan ile Kutladı Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. Yılını Coşku ve Heyecan ile Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. Yılını Coşku ve Heyecan ile Kutladı

Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşku ve heyecan ile kutladı.

96 yaşına giren Cumhuriyetin kutlama töreni öğrencilerimizin coşkusuyla taçlandı.

Kırmızı – Beyaz kıyafetleri ve Türk Bayrağı temalı şapkalarıyla sahneye çıkan öğrenciler Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Milli duygu ve ulusal bilincin en üst seviyede yaşandığı törende Ulu Önderimiz Mustafa Kemal, silah arkadaşları ve güvenlik güçlerimiz saygı ve rahmetle anıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından öğrencilerin şarkıları ve şiirleri coşkuyla alkışlandı. Program finali, tüm öğrenci ve öğretmenlerin sahneye çıkıp Türk bayrakları eşliğinde 10. Yıl Marşını söyleyip programı sonlandırdılar. Renkli ve güzel görüntülerin ortaya çıktığı gösteriler öğrenciler için unutulmaz bir anı oldu.


Haber
:
Esra Bezirganoğlu
Editör
:
Ayşe Şentürk
Fotoğraf
:
Gülsüm Öksüz
Tarih
:
29 Ekim 2019, Salı 10:12
Okunma
:
723 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları