Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Sınıfı Fastrackids Dersinde
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Sınıfı Fastrackids Dersinde Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Sınıfı Fastrackids Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Sınıfı Fastrackids Dersinde Brail Alfabesini Öğrendiler

Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Sınıfı fastrackids dersinin ilk konusu olan “ Hedef ve Yaşam” dersinde “Hedef” kelimesinin ne demek olduğunu öğrendiler.

 “Hedefimizin olması niçin gereklidir? “

 “ Hedef koyarken dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir? ”

 “ Hedefimize ulaşmak için neler yapmalıyız? ”  

sorularına cevap arayan yıldızlar sınıfı öğrencileri öncelikle kendilerine koydukları hedefleri ve o hedefe ulaşmak için izlemeleri gereken yolları arkadaşlarına anlattılar.

Fastrackids dersinde birçok teknikten yararlanarak sanat çalışması, drama etkinliği gibi etkinliklerle öğrendiklerini pekiştirdiler. Yıldızlar sınıfı öğrencileri ders içeriğinde bulunan Braille Alfabesi ile ilgili bilgileri merakla dinleyip, çalışma sayfasındaki noktalardan yardım alarak kendi braille alfabelerini oluşturdular. Edindikleri yeni bilgiler ile dersi tamamlayan öğrenciler Fastrackids dersi bitiş müziği ile dersi sonlandırdılar.  


Haber
:
PELİN ASLANDOĞDU
Editör
:
PELİN ASLANDOĞDU
Fotoğraf
:
PELİN ASLANDOĞDU
Tarih
:
19 Ekim 2017, Perşembe 18:40
Okunma
:
1.014 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları