Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü İnciler Grubu Öğrencileri Fen ve Doğa Etkinliğinde
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü İnciler Grubu Öğrencileri Fen ve Doğa Etkinliğinde Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü İnciler Grubu Öğrencileri Fen ve Doğa Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü İnciler Grubu Öğrencileri Fen ve Doğa Etkinliğinde Yanardağ Deneyini Yaptılar.

Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü İnciler Grubu Öğrencileri yanardağ hakkında bildiklerini beyin fırtınası tekniği ile sohbet ettiler.

Dünyanın yuvarlak olduğu bilgisi çocuklara hatırlatılarak dünyanın merkezi hakkında bilgi verildi. Dünya merkezinin çok sıcak olduğu ve burada kırmızı renkte ve çok kızgın bir sıvının olduğundan bahsedildi. Bu sıvının bazı zamanlarda dünyanın merkezinden, dünyanın yüzeyine, yani bizim yaşadığımız bölgeye çıkmak istediğini ve bunu yanardağlar sayesinde gerçekleştirdiği anlatıldı. Ardından yanardağ resmi gösterilerek yanardağların nasıl oluştuklarını gözlemlediler.

İnciler sınıfı öğrencileri öğrendikleri bilgileri deney sayesinde pekiştirerek keyifli zaman geçirdiler.


Haber
:
Gülşah Töret
Editör
:
Ayşe Şentürk
Fotoğraf
:
Gülşah Töret
Tarih
:
20 Kasım 2017, Pazartesi 20:08
Okunma
:
887 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları