Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Eryaman Kampüsünde İlkokula Hazırlık Semineri Verildi
Eryaman Kampüsünde İlkokula Hazırlık Semineri Verildi Eryaman Kampüsünde İlkokula Hazırlık Semineri Verildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji’nde 11 Şubat Cumartesi Günü Okul Psikolojik Danışmanı Gözde ÖZBAY Tarafından Okul Öncesi Velilerine, İlkokul Süreci Hakkında Bilgilendirme Semineri Verildi.

Okul Psikolojik Danışmanı Gözde ÖZBAY ilkokul oryantasyon süreci, okul olguluğu, ilkokulda uygulanacak olan dersler ve uygulamalar hakkında bilgi verdi. İlkokul erken hazırlık dönemi ve bu süreçte aileye düşen görevler üzerinde durulan seminerde, velilere öğrencilerin ilköğretime hazırlık süreçleri ile ilgili önemli bilgiler aktarıldı.

“Okul Öncesi İlkokula Hazırlanıyorum” programına da  yer verilen seminerde Okyanus Kolejleri ilkokul eğitiminin nasıl olduğundan bahsedildi. Bu program sayesinde öğrencilere yapılan erken oryantasyon süreci ile öğrencinin, okulu tanımasına, okuldaki geçerli davranış kalıplarını öğrenmesine ve okula uyum sağlamasına yardımcı olacak çalışmalarla öğrencilerin ilkokul 1. Sınıfta hazırbulunuşluk düzeyinin arttırılacağı dile getirildi.

Öğrencilerin ilkokulda karşılaşacakları durumlar ve kazanımlar hakkında da  bilgi verilirken  bu süreçle nasıl başa çıkılacağı ile ilgili ipuçlarına da yer verildi.

 

 


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Yakup KIZILKAYA
Tarih
:
13 Şubat 2017, Pazartesi 16:46
Okunma
:
1.218 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları