Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Eryaman Kampüsü Okul Öncesi Kademesinde Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Yapıldı
Eryaman Kampüsü Okul Öncesi Kademesinde Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Yapıldı Eryaman Kampüsü Okul Öncesi Kademesinde Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji’nde Sağlıklı Beslenme ve Obezite ile Mücadele Kapsamında Öğrencilere Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Yapıldı.

Dünya nüfusunun önemli bir bölümü, yetersiz ve dengesiz beslenme sonucu oluşan hastalıklarla mücadele ediyor. Öte yandan, aşırı ve dengesiz beslenme sonucu oluşan obezite (aşırı şişmanlık), birçok insan için önemli bir sağlık sorunu olmaya devam ediyor.

Sağlıklı, yeterli ve dengeli beslenme, herkes için özellikle de çocuklarımız için çok önemlidir. Çünkü yetersiz ve dengesiz beslenen çocukların, bedensel ve zihinsel gelişimleri geri kalıyor, sağlık sorunları daha ağır oluyor ve uzun sürüyor.

Bu kapsamda İlkokul kademesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık birimi önleyici rehberlik çalışmaları kapsamında Eryaman Hastanesi işbirliği ile öğrencilerin daha sağlıklı bir hayat sürdürebilmesi için bir çalışma başlattı.

Öğrencilerin Vücut kitle indeksleri ölçülerek, ne kadar risk grubunda oldukları belirlendi.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gözde ÖZBAY
Tarih
:
27 Mart 2017, Pazartesi 17:16
Okunma
:
1.080 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları