Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Eryaman Kampüsü Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı İngilizce Dersinde Sebzeleri Öğrendi
Eryaman Kampüsü Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı İngilizce Dersinde Sebzeleri Öğrendi Eryaman Kampüsü Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı İngilizce Dersinde Sebzeleri Öğrendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı İngilizce Dersinde Sebzelerin Hayatımız ve Sağlığımız İçin Ne Kadar Önemli Olduğunu Öğrendi.

Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Çiçekler Sınıfı İngilizce Dersinde sebzeleri öğrendi. Aynı zamanda ''Oliver's Vegetables''adlı hikaye ile de öğrendikleri sebzeleri tekrar etme fırsatını buldular. Sebzelerin vücudumuz ve sağlığımız için ne kadar yararlı olduğunu öğrenmiş oldular. Oyuncak sebzelerle de pekiştirmiş oldular. 

Kindergarten School Flowers Class of Eryaman Okyanus College learned vegetables in English lesson.At the same time, they had the chance to repeat the vegetables. They also learned how useful are the vegetables for our bodies and health. They consolidated what they learned with toy vegetables.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Nurşin ŞAHİN
Tarih
:
29 Mart 2017, Çarşamba 17:01
Okunma
:
1.232 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları