Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okul Başkanlık Seçimi Tamamlandı
Okul Başkanlık Seçimi Tamamlandı Okul Başkanlık Seçimi Tamamlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul kademesinde başkanlık seçimini tamamladı.

Eryaman Okyanus Koleii İlkokul Kademesi  "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi" projesi kapsamında Okul Meclis Başkanı’nı seçti.

21. Yüzyılın yetkinliklerini öğrencilerine kazandırmayı amaçlayan Okyanus Koleji, "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi" projesi kapsamında öğrencilere; demokrasi kültürünü kazandırmak, bireysel hak ve sorumluluklarını öğretmek, toplumsal ve insani değerleri fark etmelerini sağlamak, ortak hukuk kurallarının gerekliliğini kabul etmek, toplumsal gelişmelere duyarlı olmayı ve barış içerisinde çözümler üretmeyi amaçlamaktadır.

Bu kapsamda 25.09.2017-06.10.2017 tarihleri arasında  başkanlığa adaylığını koyan öğrenciler, okul kuralları çerçevesinde propagandalarını gerçekleştirdiler. Başkan adayları hem tüm sınıfları gezerek hem de bazı teneffüs saatlerinde seçmenlerine seslendi. Adaylar bu konuşmalarda kendilerini tanıttıktan sonra seçildikleri taktirde neler yapabileceklerinden ve planlarından bahsettiler. Hazırlıklar gerçek bir seçim havasında gerçekleşti ve tüm öğrenciler ciddiyetle oylarını kullandı. 06 Ekim 2017 Cuma günü yapılan seçimde öğrenciler, mühürler ve oy pusulaları ile seçim sandığına giderek oy verdiler. 

Rehber öğretmen ve görevli öğretmenler gözetiminde; gizli oy, açık sayım yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda 4-A sınıfı'ndan  Kayra GÜNGÖR Okul Meclis Başkanlığı'na seçildi.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Cansu Konukaldı
Tarih
:
07 Ekim 2017, Cumartesi 22:07
Okunma
:
694 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları