Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | İlkokul Kademesi 4. Sınıflar Huzurevi Ziyaretinde
İlkokul Kademesi 4. Sınıflar Huzurevi Ziyaretinde İlkokul Kademesi 4. Sınıflar Huzurevi Ziyaretinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. sınıflar Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Huzurevi ziyaretinde bulunarak yaşlılarla sohbet ettiler.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. sınıflar Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 75.Yıl Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki büyüklerimizi ziyaret ettiler. Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası ile projeyi daha anlamlı hale getirip  kendi harçlıklarıyla aldıkları çorapları ve ailelerinin yardımıyla zorlu mutfak deneyimi sonrası yaptıkları lezzetli kurabiyeleri ikram olarak huzurevi ziyaretinde yanlarında götürdüler. Büyükleriyle sohbet edip hoş vakit geçirdiler. Büyüklerimiz de düşünceli öğrencilerimiz gibi misafirlerine ikramlarda bulunup onlara deneyimlerini aktardılar. Öğrenciler de bu altın tavsiyeleri pür dikkat dinleyerek hayatlarına ışık tutacak bilgiler edinmeye çalıştılar. Öğrenciler bu projeyle büyüklerine saygılı olma, büyüklerini yalnız bırakmamanın ve onlara sevgiyle yaklaşmanın mutluluğunu yaşama fırsatı yakaladılar.

  Projemize destek olan velilerimizden Selda Altay’a, Tuğba Dilek’e, Kamuran Tarman’a, Meral Sözen’e, Ebru Özdemir ve Burcu Ayverdi’ye teşekkür ederiz.                                                                          


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Sevim Kapancı
Tarih
:
19 Aralık 2017, Salı 09:34
Okunma
:
919 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları