Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | İlkokul Kademesi 4. Sınıflar Çarpım Tablosu Etkinliğinde
İlkokul Kademesi 4. Sınıflar Çarpım Tablosu Etkinliğinde İlkokul Kademesi 4. Sınıflar Çarpım Tablosu Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. sınıflarda çarpım tablosu etkinliğinde; ilk olarak “Başla Bitir”, ikinci olarak da “ Bardak” etkinliği yapıldı.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. sınıf öğrencileri matematik dersi başla bitir etkinliğinde sınıf üç gruba ayrıldı. Her gruba bir zar ve etkinlik kâğıdı verildi. Her grubun öğrencisi kendisine kalem, silgi.. vb. obje belirledi. Sırası gelen öğrenci zarı atarak başla kısmından oyuna başladı ve attığı zar sayısı kadar ilerledi. İlerlediği kutuda yazan çarpma işleminin cevabını doğru söylerse objesini o kutunun üstüne koydu, cevabını yanlış söylerse objesini bir önceki işleminin üzerine koydu. Bitir yazısının üstüne ilk gelen öğrenci birinci oldu.

Bardak etkinliğinde sınıf üç gruba ayrıldı. Her gruba bir etkinlik kâğıdı ve bardaklar verildi. Her grubun öğrencisi bardakların arkasında yazan çarpma işleminin sonuçlarını etkinlik kâğıdı üzerinde yazan çarpma işleminin üzerine yerleştirildi. İlk bitiren grup birinci oldu.

Bu etkinlikle öğrenciler; iş birlikli çalışmayı, grup çalışmasını, dikkatini toplamayı öğrenirken, çarpım tablosunu da tekrar ederek eğlenceli vakit geçirdiler.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Şeyda Kesen ,Sevim Kapancı
Tarih
:
08 Aralık 2017, Cuma 12:06
Okunma
:
877 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları