Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri "Who is The Winner?" Yarışmasının 2. Evresinde!
İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri "Who is The Winner?" Yarışmasının 2. Evresinde! İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri "Who is The Winner?" Yarışmasının 2. Evresinde!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri İngilizce Dersinde "Who is The Winner?" ikinci etabını konferans salonunda gerçekleştirdi.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. sınıf öğrencileri İngilizce dersinde "Who is The Winner?" yarışmasını yaptı. 4-A ve 4-B sınıfları 15.12.2017 Cuma günü konferans salonunda ‘Who is The Winner?’ yarışmasının ikinci etabını gerçekleştirdiler. Kasım ayı içerisinde ilki sınıf içi etkinlik olarak düzenlenen yarışmanın kazanan grupları bu defa konferans salonunda karşı karşıya geldiler. Öğrenciler, ekrana yansıtılan farklı alanlardaki genel kültür bilgisini ölçen soruları cevaplandırdılar. Her öğrencinin grubuyla beraber aktif olarak katıldığı yarışmada yabancı dil eğitiminin önemine dikkat çekilirken; aynı zamanda da grup çalışmasının önemi vurgulandı. Gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, İngilizce becerilerini etkin bir şekilde kullandılar ve grup çalışmasına uygun bir şekilde hareket ederek bir hayli eğlenceli vakit geçirdiler. Etkinlik sonunda sorulara en fazla doğru cevabı veren grup olan 4-B sınıfı kazanan oldu ve ilerleyen tarihlerde kampüsler arası düzenlenecek olan  yarışmaya hak kazandılar. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederiz.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Nurcan KUNAK,Tuba ÇATAL
Tarih
:
15 Aralık 2017, Cuma 16:03
Okunma
:
1.120 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları