Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | İlkokul Kademesi 2. Sınıflarda "Spelling Bee" Heyecanı
İlkokul Kademesi 2. Sınıflarda "Spelling Bee" Heyecanı İlkokul Kademesi 2. Sınıflarda "Spelling Bee" Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 2. sınıflarda gerçekleştirilen, üç etaptan oluşan ve öğrencilerin kelimeleri doğru şekilde kodlayarak son etaba geldikleri 'Spelling Bee' yarışmasının sınıf içi etabı tamamlandı.

Main Course dersinde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, aşamalı olarak kendilerine belirli bir süre gösterilen 3, 4, 5, 6, 7,8,9 ve 10 harfli İngilizce kelimeleri en hızlı ve en doğru şekilde hecelemeye ve telaffuz etmeye çalıştılar. Öğrenciler, kelimelere 3 saniye baktıktan sonra heceleme yaptılar ve bir sonraki tur için yarışıp yarışmayacaklarını heyecanla beklediler.

Yarışma, hem öğrencilerin sene boyunca öğrendikleri kelimeleri akıcı bir şekilde harf harf kodlamalarını sağladı hem de yazım yanlışlarının en aza inmesi konusunda yardımcı oldu. Aynı zamanda, yarışma kuralları gereğince öğrenciler zamanı doğru kullanma konusunda bilinçlenmiş ve grup çalışmasından keyif almış oldular. Spelling Bee yarışmasında bu sene de heyecan doruktaydı. Yarışmanın finali ise ikinci dönem gerçekleşecek.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Cansu Konukaldı, Tuba Çatal, Kısmet Gündüz
Tarih
:
08 Aralık 2017, Cuma 14:35
Okunma
:
719 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları