Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Kolejinde “Mahremiyet Eğitimi” Seminerleri Verildi
Eryaman Okyanus Kolejinde “Mahremiyet Eğitimi” Seminerleri Verildi Eryaman Okyanus Kolejinde “Mahremiyet Eğitimi” Seminerleri Verildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde önleyici rehberlik çalışmaları kapsamında "Mahremiyet Eğitimi" seminerleri verildi.

Günümüzde artan çocuk istismarı haberleri doğrultusunda çocukları koruma amaçlı, Okyanus Koleji Rehberlik Birimi olarak önleyici rehberlik çalışmaları kapsamında öğrencilere ‘Mahremiyet Eğitimi’ çalışmaları yapıldı.

İlkokul 1. Sınıf, 2. Sınıf, 3. Sınıf ve 4. Sınıflara verilen seminerlerde beden mahremiyeti, bedenimizi tanıma ve koruma, özel bölgelerimizi bilme, özel alanlarımızı belirleme, iyi ve kötü dokunuş nelerdir, iyi dokunuş ve kötü dokunuş nasıl ayırt edilir ve kötü dokunuşlara karşı neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgilere yer verildi.

 Mahremiyet Eğitimi, sunum ve videolar ile pekiştirilerek, öğrencilerin merak ettiği sorulara yer verilerek, interaktif bir şekilde gerçekleştirildi.

Bu eğitim ile; öğrencilerimizin kendi bedenlerini tanıması, iyi ve kötü dokunuşları ayırt etmesi, oluşabilecek istismarlara karşı önlem alabilmesi ve bunu güvendiği yetişkinlere anlatabilmesi amaçlanmıştır.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şeyma AYDIN
Tarih
:
23 Şubat 2019, Cumartesi 14:06
Okunma
:
604 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları