Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftasında
Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftasında Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftasında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Öğrencileri Tutum, Yatırım Ve Yerli Malı Haftasında Etkinlikler Düzenledi.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Öğrencileri 12-18 Aralık “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında çeşitli etkinlikler yaparak; tutumlu olmanın, yatırım yapabilmenin, Yerli malı kullanmanın ve yerli üretim yapabilmenin önemini vurguladı.

İlkokul Kademesi öğrencileri Anadolu’nun dört bir yanında yetişen meyveleri, sebzeleri bin bir hevesle canlandırarak, Akdeniz’in güzelim portakal sularını kendi elleriyle hazırlayarak, Milli kültür ögelerimizi; halı dokuma ve daha nicesini hatırlayıp, yaşatmak ümidiyle ellerinden geldiğince emek emek, ilmek ilmek dokunup kendi halılarını yaparak, sloganlarıyla Yerli Üretim farkındalığı yaratıp “Yerli Malı” bilinci kazandırarak bu güzel haftayı tamamladılar. Evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle, kuru yemişler ve meyvelerle kermes düzenleyip gelirini “LÖSEV” e bağışlayan öğrencilerimiz bu güzel haftayı taçlandırdılar.

Değerlerini ve ülkemizin güzelliklerini bilen yerli mühendisler, bilim insanları yetiştirmek ve geleceğe umut dolu fidanlar ekebilmek ümidiyle... Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve değerli velilerimize bu güzel hafta için teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şeyma AYDIN, Dilara AKBULUT, Mehmet Ali DOĞAN
Tarih
:
21 Aralık 2019, Cumartesi 12:52
Okunma
:
704 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları