Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 1. Sınıf Öğrencileri abur cubur yiyeceklerinin her ne kadar lezzetli ve masum görünselerde içindeki katkı maddelerinin sağlığımıza ne kadar zararlı olabileceğini yapmış oldukları gıda farkındalığı deneyi ile gözlemlemiş oldu. Öğrenciler tabaklara dizmiş oldukları bonibonların üzerine sıcak su dökerek bonibonun sevimli görülen fakat sağlığımıza bir o kadar zarar veren renklendirici maddesini fark etti. Deney sonrasında öğrenciler abur cubur yerken daha dikkatli olacaklarını ve sağlığa zararlı yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak duracaklarını belirtti.
Haber | Su Asuman Demiröz | |
Editör | Murat AKDEMİR | |
Fotoğraf | Sevim Kapancı | |
Tarih | 23 Aralık 2018, Pazar 20:23 | |
Okunma | 665 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?