Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokulunda Akran Zorbalığı Seminerleri Verildi
Eryaman Okyanus Koleji İlkokulunda Akran Zorbalığı Seminerleri Verildi Eryaman Okyanus Koleji İlkokulunda Akran Zorbalığı Seminerleri Verildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokulunda Akran Zorbalığı Seminerleri Verildi

 İlkokul Rehber Öğretmeni ve Psikolojik Danışmanı Gözde ÖZBAY tarafından, önleyici rehberlik kapsamında 1.,2.,3. ve 4. sınıflarımıza ‘Akran Zorbalığı’ semineri gerçekleştirildi.

Akran zorbalığının ne olduğu, zorbalıkla nasıl baş edeceklerini ve arkadaşlarına karşı nasıl tutum ve davranışlar içinde bulunmaları gerektiği konusunda bilgilendirme ve grup rehberliği çalışması yapıldı.

Öfkelerini nasıl kontrol edecekleri konusunda da bilgilendirilen çocuklar, aynı zamanda zorbalığa uğrayan arkadaşlarına destek olmak için neler yapacaklarını, kimlerden destek alabileceklerini öğrendiler. Çocukların ilgiyle dinledikleri; yer yer interaktif soru-cevap şeklinde ilerleyen seminer; karikatür, çizgi filmler, videolar ve görsellerle de desteklenerek daha keyifli ve öğretici hale getirildi. Semineri dikkatle dinleyen öğrenciler, zorbalık içeren davranışlara karşı durma konusunda bilinçlenerek, bu davranışlarla nasıl mücadele edeceklerini öğrendiler.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Şeyda KESEN
Tarih
:
18 Kasım 2016, Cuma 16:31
Okunma
:
1.480 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları