Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde "Who Is The Winner" Yarışması Kampüsler Arası Finali Yapıldı
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde "Who Is The Winner" Yarışması Kampüsler Arası Finali Yapıldı Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde "Who Is The Winner" Yarışması Kampüsler Arası Finali Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri İncek Kampüsü Öğrencileri İle Yarıştı

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri arasında birinci dönemde gerçekleşen İngilizce genel kültür yarışmasının heyecanla beklenen kampüsler arası final etabı 21 Şubat 2018 Çarşamba tarihinde İncek Okyanus Koleji konferans salonunda gerçekleşti.

Kendi kampüslerinde birinci olan 4. sınıf öğrencilerinin rakipleri bu kez bir başka kampüstendi. Son derece çekişmeli geçen yarışmada hem yarışan hem de izleyici olan sınıf arkadaşları eğitici ve keyifli vakit geçirdiler. İngilizce bilgilerinin ve takım olma ruhunun ön planda olduğu bu yarışmada öğrenciler bir kez daha öğrenmenin sadece sınıf ortamında olmadığını deneyimlediler.

Yarışmanın galibi Eryaman Okyanus Koleji takımı oldu. Yarışma sonunda öğrenciler, 50 Okyanus Puanıyla ödüllendirildiler. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Nurcan Kunak
Tarih
:
26 Şubat 2018, Pazartesi 17:20
Okunma
:
714 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları