Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde Okul Başkanlık Seçimi Tamamlandı
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde Okul Başkanlık Seçimi Tamamlandı Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde Okul Başkanlık Seçimi Tamamlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi" projesi kapsamında Okul Meclis Başkanını seçti.

          Öğrencilere demokrasi kültürünü kazandırmak, bireysel hak ve sorumluluklarını öğretmek, toplumsal ve insani değerleri fark etmelerini sağlamak, ortak hukuk kurallarının gerekliliğini kabul etmelerini sağlamak, toplumsal gelişmelere duyarlı nesiller yetiştirmek amacı ile Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Okul Başkanını seçti. 05 Ekim 2018 Cuma günü yapılan Okul Başkanlığı seçiminde öğrenciler, mühür ve oy pusulasıyla seçim sandığına giderek oylarını kullandılar.

          Hazırlıklar gerçek bir seçim havasında gerçekleşti ve tüm öğrenciler kurallara ve yönergelere uygun olarak oylarını kullandı. Rehber öğretmen ve görevli öğretmenler gözetiminde gizli oy, açık sayım yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda 3-B sınıfından  Duru Ela CAN Okul Meclis Başkanlığına seçildi.

          Oylarını kullanan tüm öğrencilerimize teşekkür eder ve aday olan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Şeyma AYDIN
Tarih
:
06 Ekim 2018, Cumartesi 10:36
Okunma
:
745 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları