Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde “Nezaket, Görgü, Okul Kuralları ve Özbakım Becerileri” Konulu Seminerler Düzenlendi
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde “Nezaket, Görgü, Okul Kuralları ve Özbakım Becerileri” Konulu Seminerler Düzenlendi Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde  “Nezaket, Görgü, Okul Kuralları ve Özbakım Becerileri” Konulu Seminerler Düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İlkokul Kademesi Rehber Öğretmenleri Gözde ÖZBAY MALİ ve İrem TOPDAN tarafından düzenlenen "Nezaket, Görgü, Okul Kuralları ve Özbakım Becerileri” konulu seminerlerle öğrencilerin davranışlarında farkındalık yaratılmaya çalışarak, olumlu yönde davranış kazanımı sağlanması amaçlanmıştır.

Nezaket kurallarından okul kurallarına, sınav ve ders kurallarından özbakım becerilerini geliştirmeye kadar yapılan çalışmalarda; öğrenciler toplum içinde mutlu ve huzurlu yaşayabilmenin gerekliliklerini öğrendiler.

Sunumlarda, özbakım becerilerini sağlayabilmeleri, okul ve sınıf içindeki uyulması gereken davranışlar, görgü ve nezaket kurallarına uymanın yararları üzerinde duruldu.

Diğer insanlara saygı göstermenin de önemi belirtilerek, 4 SİHİRLİ KELİME OLAN : LÜTFEN, RİCA EDERİM, ÖZÜR DİLERİM, TEŞEKKÜR EDERİM kelimelerinin sihrinin etkilerinden bahsedilerek gündelik hayatta kullanılmasının öneminden bahsedildi.

Öğrencilerin yoğun ilgisi gerçekleştirilen seminerlerde öğrenciler sunumlara aktif olarak katılarak ve merak ettikleri soruları sorarak öğrenme fırsatını buldular.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şeyma AYDIN
Tarih
:
06 Aralık 2018, Perşembe 09:25
Okunma
:
661 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları