Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde "Anne-Baba Atölyesi" Etkinliği Gerçekleştirildi
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde "Anne-Baba Atölyesi" Etkinliği Gerçekleştirildi Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesinde "Anne-Baba Atölyesi" Etkinliği Gerçekleştirildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne Baba Atölyesi" çalışmalarının bu ayki oturumu ’’Çocuklarda Kaygı Oluşumu’’ idi.

       Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne-Baba Atölyesi" projesi kapsamında Eryaman Okyanus Kolejinde ’’Çocuklarda Kaygı Oluşumu, Kaygıyı Anlamak ve Kaygı Giderme Yöntemleri’’ atölye çalışması 1. 2. ve 3. sınıf velilerinden oluşan gruplarla, İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından gerçekleştirildi. Atölye kapsamında velilerimiz: Kaygı ve Kaygı Bozukluğu Nedir? Kaygı Bozukluğunun Belirtileri Nelerdir? Kaygı İle Korku Arasındaki Farklar Nelerdir? Çocuklarda Kaygıya Neden Olan Etmenler Nelerdir? İlkokul Çağında Karşılaşılan Kaygı Türleri Nelerdir? Aile Tutumuna ve Yapısına Bağlı olarak Gelişen Kaygılar Nelerdir? Kaygı İle Başa Çıkma Konusunda Ailelere Öneriler Nelerdir? Kaygı İle Başa Çıkma Yöntemleri Nelerdir? gibi sorulara cevap buldular.

Velilerin memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldığı Anne-Baba Atölye Çalışmalarında amaç: Çocukların ruhsal ve psikolojik gelişimleri hakkında velilerimizi bilgilendirmek ve edinilen deneyimlerin veliler tarafından paylaşılabileceği bir paydaşlık ortamı oluşturmaktır.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Gözde Özbay
Tarih
:
26 Şubat 2018, Pazartesi 14:35
Okunma
:
691 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları