Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Öğrencilerine "Doğru ve Güvenli Teknoloji Kullanımı" Semineri Verildi
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Öğrencilerine "Doğru ve Güvenli Teknoloji Kullanımı" Semineri Verildi Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Öğrencilerine "Doğru ve Güvenli Teknoloji Kullanımı" Semineri Verildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Bilişim Teknolojileri öğretmeni Feyza GÜNEŞ tarafından ilkokul kademesi öğrencilerine "Doğru ve Güvenli Teknoloji Kullanımı" semineri verildi.

Eryaman Okyanus Kolejinde ilkokul kademesi öğrencilerine yönelik Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Feyza GÜNEŞ tarafından "Doğru İnternet ve Oyun Kullanımı" konulu seminer düzenlendi. Sosyal paylaşım siteleri, web sayfaları ve oyunlarda çocukları bekleyen çeşitli tehlikeler üzerinde durulan seminerde öğrencilerin teknoloji kullanımı konusunda farkındalığının arttırılması amaçlandı.

Öğrencilere;  teknoloji ve oyun bağımlılığı, bilgisayar, tablet ve telefon kullanımı, sosyal medyadan gelebilecek zararlar, zaman yönetimi ve internetten gelebilecek tehlikelere karşı alınacak önlemler hakkında bilgi verildi. Seminerde güvenli internet kullanımı ve internetteki saklı tuzaklar, sosyal yaşamdan örnekler verilerek, video ve animasyonlar ile desteklenerek anlatıldı. 

Öğrenciler, bu seminer ile bilinçli bir teknoloji kullanıcısı olmanın önemini fark ettiler.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Şeyma AYDIN
Tarih
:
16 Kasım 2018, Cuma 01:06
Okunma
:
568 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları