Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4.Sınıf Öğrencileri Münazara Etkinliğinde
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4.Sınıf Öğrencileri Münazara Etkinliğinde Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4.Sınıf Öğrencileri Münazara Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4.Sınıf Öğrencileri “Uygarlığın Gelişmesinde Bilim Mi Önemlidir? Sanat Mı ?” konusu hakkında münazara etkinliği ile bir araya geldiler.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4.Sınıf Öğrencileri “Uygarlığın gelişmesinde bilim mi önemlidir? Sanat mı?” konusu hakkında münazara etkinliğinde tezlerini savundular. 

       Münazara için üçer kişilik iki grup ve üç öğretmenden oluşan jüri oluşturuldu. Yazı tura atılarak kazanan grup tezini savunmaya başladı. Gruptaki her kişi savunduğu konunun değişik alt konulara değindi. Jüri üyelerin konuşmacıların söylediklerini puanlamasıyla birinci olan grup 4/B sınıfı seçildi.

Münazara etkinliği ile öğrenciler grup içi uyum, birbirini saygı çerçevesi içinde etkili dinleme, sözel beceri gibi kazanımlar elde ettiler. Münazara sonrası iki grup birbirini tebrik edip, etkinlikten mutlu bir şekilde ayrıldı. 


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Sevim KAPANCI
Tarih
:
27 Şubat 2018, Salı 12:50
Okunma
:
855 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları