Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri “My World Collage” İsimli Etkinliği Yaptı
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri “My World Collage” İsimli Etkinliği Yaptı Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri “My World Collage” İsimli Etkinliği Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. sınıf öğrencileri “My World Collage” isimli etkinliği Main Course dersinde yaptı.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf öğrencileri “My World Collage” isimli etkinliği yaptı. Bu etkinlikte hayatlarında yer alan ve onlar için önemli olan şeylerin resimleriyle bir proje hazırladılar. Öğrenciler kolajları için gerekli malzemeleri topladılar. Kolajlarını oluşturdular ve her bir bölüm için kısa notlar yazdılar. Daha sonra sınıfta projelerini sundular.

Eryaman Okyanus Collage 4rd graders made an activity called “My World Collage”. They prepared a project about the important things in their lives. They found some photos to illustrate and collected some materials for their collage. They created the collage and then wrote a short note about each part. They displayed their collages in the classroom.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Mine UZAR BÖCEK
Tarih
:
04 Aralık 2018, Salı 20:45
Okunma
:
612 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları