Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri Anadolu Medeniyetler Müzesi Gezisindeler
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri Anadolu Medeniyetler Müzesi Gezisindeler Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri Anadolu Medeniyetler Müzesi Gezisindeler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri Anadolu Medeniyetler Müzesini Ziyaret Ettiler

Eryaman Okyanus Koleji İlkokulu Kademesi 4. sınıf öğrencileri Anadolu Medeniyetler Müzesine geziye gittiler. Müzeye gitmeden önce öğrencilere müzede kendilerini neler beklediği bilgisi verildi ve onlardan dikkatini çeken en az 2 tarihi eseri not etmeleri, daha sonra da bunu sınıfta arkadaşları ile paylaşmaları istendi.

Öğrenciler bu gezide: Paleolitik Çağ, Neolitik (Yeni / Cilalı Taş) Çağ, Kalkolitik (Bakır-Taş) Çağ, Eski Tunç Çağı, Asur Ticaret Kolonileri Çağı, Eski Hitit ve Hitit İmparatorluk Çağı, Frig Krallığı, Geç Hitit Krallığı, Urartu Krallığı, Lidya Dönemi, M.Ö 1200'lerden Günümüze Anadolu Uygarlıkları, Çağlar Boyu Ankara olarak sınıflandırılmış eserleri yakından inceleme fırsatı  buldular.

Gezi sonunda öğrenciler müzenin önünde toplandı. Not ettikleri iki eser hakkında arkadaşlarıyla bilgi alışverişinde bulundular. 


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Sevim KAPANCI, Şeyda KESEN
Tarih
:
21 Şubat 2018, Çarşamba 09:26
Okunma
:
708 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları