Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. Sınıf Öğrencileri Münazara Etkinliğinde
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. Sınıf Öğrencileri Münazara Etkinliğinde Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. Sınıf Öğrencileri Münazara Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3-A ve 3-B sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleriyle münazara etkinliği gerçekleştirdiler.

       Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3-A ve 3-B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Ceren Sıla BİLGİLİOĞLU ve Mehmet Ali KÖKENER eşliğinde "İnsanlar için kentsel yaşam mı daha faydalıdır yoksa kırsal yaşam mı?" sorusu ile yola çıkarak münazara etkinliklerini gerçekleştirdiler.

       Öğretmenlerinin münazara öncesi görevlendirmeleriyle öğrencilerimiz ilk başta konu ile alakalı araştırmalar yaptılar. Daha sonrasında sınıf öğretmenlerinin seçtiği katılımcı öğrenciler fikirlerini savundular. 3-A sınıfı öğrencileri kırsal yaşamın insanlar için daha faydalı olduğu düşüncesini savunurken 3-B sınıfı öğrencilerimiz kentsel yaşamın insanlar için daha faydalı olduğu düşüncesini savundular.

       Münazara sonucunda jüri üyesi olan öğretmenlerimiz öğrencilerimizi yaptıkları araştırmalar ve bu araştırmalar sonucu düşüncelerini en iyi şekilde ifade ettikleri için tebrik ettiler. Münazara etkinliği ile öğrencilerimiz araştırma becerilerini geliştirme, fikirlerini savunabilme, inandırıcılık kabiliyetini geliştirme ve toplum önünde konuşabilme becerilerini kazanmış oldular. 


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Ceren Sıla Bilgilioğlu
Tarih
:
01 Mart 2018, Perşembe 14:03
Okunma
:
773 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları