Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 1.Sınıfları Okuma Bayramı
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 1.Sınıfları Okuma Bayramı Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 1.Sınıfları Okuma Bayramı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 1.Sınıfları Okuma Bayramlarını kutladı.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul kademesi 1. sınıfları Okuma Bayramlarını kutladı.

Yoğun bir çalışma temposu ve büyük bir heyecanla, istekle bu güne hazırlanan öğrenciler günlerini en güzel şekilde geçirebilmek ve ailelerinin gözlerindeki gurur ve mutluluğu görebilmek için büyük çaba sarfettiler. 

Okul müdürü Su Asuman DEMİRÖZ'ün konuşmasıyla başlayan gece 1/A sınıfı sınıf öğretmeni Fatma ARI'nın konuşmasıyla devam etti. Miniklerin hazırladığı dans gösterisinde yapılan hareketler ve ellerindeki ponponlar velilere adeta renk cümbüşü yaşattı. İlk gösterileriyle gecenin güzel geçeceğinin enerjisini ailelerinin gözlerinde gören öğrenciler heyecanlarını ve isteklerini gece boyu hissettirdi. Miniklerin ve İngilizce öğretmenleri Tuğba ÇATAL ve Nurcan KUNAK'ın emekleriyle hazırlanan şarkılar velilerin yüzlerinde kocaman bir tebessüm oluştururken, "Annenle en çok ne yapmaktan hoşlanırsın?", sorusuyla hazırlanan videolar annelere duygu dolu anlar yaşattı. Jimnastik gösterisiyle sahnede parlayan minikler gösteri sonunda ay-yıldız şeklini oluşturarak büyük gurur yaşattı. 

Gece 1/B sınıfı sınıf öğretmeni Mehmet Ali BÖLÜKBAŞ ve 1/C sınıfı sınıf öğretmeni Canan BAYDAR'ın konuşmalarıyla hız kesmeden devam etti. Şiir okuma, drama ve solo gösterileriyle zenginleşen programda yapılan "Annem Beni Gözümden Tanır" etkinliğiyle çocuklarını sadece gözlerinin yer aldığı fotoğraflardan tanımaya çalışan anneler sahnede eğlenceli dakikalar geçirdi. 

Madalya, sertifika ve anneler günü hediyeleri verildikten sonra koroya annelerinin fotoğraflarının basılı olduğu tshirtlerle ve yine annelerinin isimlerinin yazılı olduğu kalp şeklindeki kartonlarla çıkan 60 minik öğrenci ve müzik öğretmenleri Aysun ÖZERSİN söyledikleri şarkılarla kalplerde taht kurarken gecenin sonuna da damgalarını vurdular. 


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Tuğba ÇATAL
Tarih
:
11 Mayıs 2018, Cuma 21:17
Okunma
:
1.117 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları