Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus Koleji 1.Sınıf Öğrencilerinin Okuma Bayramı
Eryaman Okyanus Koleji 1.Sınıf Öğrencilerinin Okuma Bayramı Eryaman Okyanus Koleji  1.Sınıf Öğrencilerinin Okuma Bayramı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 1.Sınıf Öğrencileri Okuma Bayramını Kutladı

Eryaman Okyanus Kolejinin 1. sınıf öğrencileri "Anneler Günü" temalı okuma bayramı için büyük bir özveri ile çalıştı. Öğrenciler bu anlamlı günde muhteşem gösterileriyle ailelerini ve öğretmenlerini gururlandırdı.Okul Müdürü Su Asuman DEMİRÖZ’ün konuşmasıyla başlayan program 1. sınıf öğretmenlerinin duygusal konuşmaları ile devam etti. Öğrenciler sırasıyla sınıf öğretmenlerinden tüm yıl çalışıp çabalayarak hak ettiği okuma yazma madalyalarını alarak ilk başarılarına imza atmış oldu. Program anneler için hazırlanmış olan “Annemi seviyorum çünkü…” videosu ile devam etti. Videolar izlenirken salonda duygu dolu anlar yaşandı. Günün kahramanları olan minik öğrenciler İngilizce koro gösterileri ile ailelerinin yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturdu.

Program öğrencilerin hazırlamış olduğu yedi bölge dans gösterisi ile hareketlendi. Gösteri sonrasında oluşturulan Türkiye haritası ile öğrenciler aileleri tarafından gururla alkışlandı. Program öğrencilerin hazırlamış olduğu değerler ve meslekler gösterisi ile devam ederken yine anneler için hazırlanmış olan “İyi ki varsın anneciğim” adlı oratoryo gösterisi anneleri bir taraftan ağlatırken bir taraftan da gülümsetti. Öğrencilerin anneleri için hazırlamış olduğu sürprizlerden bir tanesi de anne baskılı tişörtleriydi. 50 minik yavrucak anne baskılı tişörtleri ile müzik öğretmenleri Fırat KÜNDEM eşliğinde şarkılar söylerken kalplerde taht kurdu. Program Okyanus Kolejlerinin yapmış olduğu TEMA Vakfı bağışından hatıra kalması için annelere verilen Tema Vakfı magneti ile son buldu.

 


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Sevim Kapancı
Tarih
:
14 Mayıs 2019, Salı 12:51
Okunma
:
1.139 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları