Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus İlkokul Öğrencilerine 'Okulumuzu ve Çevremizi Koruyalım' Semineri Verildi
Eryaman Okyanus İlkokul Öğrencilerine 'Okulumuzu ve Çevremizi Koruyalım' Semineri Verildi Eryaman Okyanus İlkokul Öğrencilerine 'Okulumuzu ve Çevremizi Koruyalım' Semineri Verildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul 1.2.3. ve 4.Sınıf öğrencilerine, Rehber Öğretmenimiz Gözde ÖZBAY tarafından "Okulumuzu ve Çevremizi Koruyalım " konulu seminer verildi.

Öğrenciler, bu seminer kapsamında; okul ve sınıf içinde nelere dikkat etmeleri gerektiği, okulumuzu ve çevremizi nasıl korumamız gerektiği, okul için de nasıl davranışlarda bulunmaları gerektiği, günlük yaşamda dikkat etmeleri gereken hijyen kuralları, kişisel bakım, temizliğin önemi gibi konularda bilgi sahibi oldular, hastalıklardan korunmak için dikkat etmeleri gereken kuralları öğrendiler.

Hep birlikte, doğru el yıkama tekniklerini, hijyenin önemini öğrenen öğrenciler, akıllarına takılan soruları Rehber Öğretmenlerine sorarak bilgi sahibi oldular. Aynı zamanda seminerde eğitici çizgi filmler izleyerek öğrenciler öğrendiklerini pekiştirme fırsatı buldular.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Şeyda KESEN
Tarih
:
14 Aralık 2016, Çarşamba 11:54
Okunma
:
962 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları