Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okyanus İlkokul Kademesinde Mahremiyet Eğitimi Yapıldı
Eryaman Okyanus İlkokul Kademesinde Mahremiyet Eğitimi Yapıldı Eryaman Okyanus İlkokul Kademesinde Mahremiyet Eğitimi Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Rehberlik Birimi Önleyici Rehberlik Çalışmaları Kapsamında "Mahremiyet Eğitimi" Seminerleri Verdi.

Günümüzde artan çocuk istismarı haberleri doğrultusunda çocukları korumak amaçlı, Okyanus Koleji Rehberlik Birimi olarak önleyici rehberlik çalışmaları kapsamında öğrencilere ‘Mahremiyet Eğitimi’ çalışmaları yapıldı.

İlkokul 1. Sınıf, 2. Sınıf, 3. Sınıf ve 4. Sınıflara verilen seminerlerde beden mahremiyeti, iyi ve kötü dokunuş nelerdir, iyi dokunuş ve kötü dokunuş nasıl ayırt edilir ve kötü dokunuşlara karşı neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgilere yer verildi. Mahremiyet Eğitimi, sunum ve videolar ile öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Sordukları akıllıca sorularla merak ettiklerini öğrenmiş oldular.

Rehber Öğretmeni Gözde Özbay: ‘Bu eğitim ile amacımız; öğrencilerimizin kendi bedenlerini tanıması, iyi ve kötü dokunuşları ayırt etmesi, oluşabilecek istismarlara karşı önlem alabilmesi ve bunu güvendiği yetişkinlere anlatabilmesidir.’dedi.

 

 

 

 


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Şeyda KESEN
Tarih
:
09 Ocak 2017, Pazartesi 12:57
Okunma
:
1.481 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları