Seminerde öğrencilere sağlıklı ve dengeli beslenme konularında bilgiler verilerek, obeziteye yol açan etkenler anlatıldı. Yemek yeme alışkanlığı, ağız ve diş sağlığı, kemiklerin güçlenmesi ve sağlıksız besinler ile ilgili bilgiler verildi. Öğrencilere nasıl beslenmeleri gerektiği üzerinde durulan seminerde öğrenciler merak ettikleri sorulara cevap buldular.
Seminer sonunda İlkokul Kademesi Rehber Öğretmeni Gözde ÖZBAY tarafından, Diyetisyen Gülcan Emirza’ ya katkılarından dolayı teşekkür edilerek çiçek takdiminde bulunuldu.
Haber | Su Asuman Demiröz | |
Editör | Fırat TUMBUL | |
Fotoğraf | Gözde ÖZBAY | |
Tarih | 31 Mart 2017, Cuma 15:26 | |
Okunma | 1.887 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?