Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Okul Öncesi ve İlkokul Kademelerinde Sağlıklı Beslenme Hakkında Seminer Verildi
Eryaman Okul Öncesi ve İlkokul Kademelerinde Sağlıklı Beslenme Hakkında Seminer Verildi Eryaman Okul Öncesi ve İlkokul Kademelerinde Sağlıklı Beslenme Hakkında Seminer Verildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Rehberlik Servisi tarafından Sağlıklı Beslenme ve Obezite ile Mücadele Kapsamında; Özel Eryaman Hastanesi Diyetisyeni Gülcan EMİRZA Tarafından ‘Sağlıklı Beslenme’ Semineri Düzenlenmiştir.

Seminerde öğrencilere sağlıklı ve dengeli beslenme konularında bilgiler verilerek, obeziteye yol açan etkenler anlatıldı. Yemek yeme alışkanlığı, ağız ve diş sağlığı, kemiklerin güçlenmesi ve sağlıksız besinler ile ilgili bilgiler verildi. Öğrencilere nasıl beslenmeleri gerektiği üzerinde durulan seminerde öğrenciler merak ettikleri sorulara cevap buldular.

Seminer sonunda İlkokul Kademesi Rehber Öğretmeni Gözde ÖZBAY tarafından, Diyetisyen Gülcan Emirza’ ya katkılarından dolayı teşekkür edilerek çiçek takdiminde bulunuldu.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gözde ÖZBAY
Tarih
:
31 Mart 2017, Cuma 15:26
Okunma
:
1.769 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları