Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Eryaman Kampüsü İlkokul Kademesinde ''Sınav Kaygısı İle Baş Etme'' Grup Çalışması Yapıldı
Eryaman Kampüsü İlkokul Kademesinde ''Sınav Kaygısı İle Baş Etme'' Grup Çalışması Yapıldı Eryaman Kampüsü İlkokul Kademesinde ''Sınav Kaygısı İle Baş Etme'' Grup Çalışması Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji'nde, İlkokul Kademesi Rehberlik Birimi Tarafından Düzenlenen "Sınav Kaygısı ile Baş Etme Grup Çalışması" nın 2. Oturumu Yapıldı.

Okyanus Kolejleri'nde rehberlik biriminin öğrencilere desteği devam ediyor...

Eryaman Okyanus Koleji'nde, İlkokul Psikolojik Danışmanımız Gözde ÖZBAY tarafından uygulanan "Sınav Kaygısıyla Baş Etme" grup rehberliğinin 2. oturumuna 4. Sınıf öğrencileri katıldı.

Sınav Kaygısı Envanteri sonuçlarına göre değerlendirmeye alınan öğrenciler ile yapılan çalışmanın ilk oturumu 1. Dönem gerçekleştirilmişti.

2. dönem de öğrencilerin Sınav kaygılarını yenebilmeleri için sunum ve etkinlikler öğrenciler ile birlikte gerçekleştirildi.

İkinci oturumda; öğrencilere daha önce yapılan çalışmalar hatırlatıldı. Dağıtılan değerlendirme formlarını dolduran öğrenciler, sınav esnasındaki duygu, düşünce ve heyecanlarının kontrolü ile ilgili analiz yapıp; “Balon” ve “Mektup Yazma” etkinlikleri ile rehberlik çalışmalarını keyifli bir şekilde tamamladılar. Öğrencilerden sınav öncesinde daha önce öğrendikleri “Derin Gevşeme Egzersizlerinden” faydalanmaları gerektiği hatırlatıldı.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gözde ÖZBAY
Tarih
:
05 Nisan 2017, Çarşamba 11:00
Okunma
:
1.351 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları