Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 4.Sınıf Öğrencileri SOSBU, FENBU ve MATBU Oyunları ile Eğlenerek Öğrendiler
4.Sınıf Öğrencileri SOSBU, FENBU ve MATBU Oyunları ile Eğlenerek Öğrendiler 4.Sınıf Öğrencileri SOSBU, FENBU ve MATBU Oyunları ile Eğlenerek Öğrendiler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4.sınıf öğrencileri derslerini MATBU, SOSBU, FENBU oyunları ile eğlenceli hale getirdiler.

SOSBU, FENBU ve MATBU oyunları Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri ve Matematik derslerinde çok kavram olması sebebiyle ortaya çıkan; öğrenciler tarafından istenmeyen sıkıcı tekrarları eğlenceli hale getirmek, öğrencilerin kavramları ve resimleri kendi kelimeleri ile ifade etmelerini sağlamak, anlamlı öğrenmeyi gerçekleştirmek, testlerde çözülen soruları daha iyi anlamayı kolaylaştırmak, ders konularının anlatımlarını daha eğlenceli kılmak,  kavram kargaşasını ortadan kaldırmak için oynatılan bir oyundur.

       Ayrıca, SOSBU, MATBU ve FENBU oyunları ZEKÂ (AKIL) Oyunları dersi kapsamında da kullanılmaktadır. SOSBU, FENBU ve MATBU oyunları klasik zekâ oyunlarından farkı ise derse entegreli olmasıdır. Bu sayede öğrenciler hem ders çalışmakta hem de zekâ gelişimlerine eğlenerek katkı sağlamaktadırlar.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Şeyda Kesen
Tarih
:
05 Ocak 2018, Cuma 10:52
Okunma
:
846 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları