Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | 3. Sınıf Öğrencileri Main Course Dersinde ''My Scrapbook'' Etkinliğinde
3. Sınıf Öğrencileri Main Course Dersinde ''My Scrapbook'' Etkinliğinde 3. Sınıf Öğrencileri Main Course Dersinde ''My Scrapbook'' Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. sınıf öğrencileri Main Course dersinde yiyecek ve içeceklerle ilgili kitapçık oluşturdular.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3.sınıf öğrencileri Main Course dersinde sevdikleri ve sevmedikleri yiyeceklerle alakalı kitapçık oluşturdu.Öğrenciler daha önce öğrendikleri yiyecek ve içeceklerle ilgili 5 tane kelimeyi düşündüler ve öğretmenlerinin vermiş olduğu kağıtlara yazdılar. İlk olarak, öğrenciler kağıdın bir bölümüne yiyecek ve içecekleri gruplandırdılar ve gruplara göre boyadılar. Daha sonra, sevdikleri ve sevmediklerini gruplandırdılar. Son olarak sevdikleri ve sevmedikleri yiyeceklerle alakalı cümleler kurarak kitapcıklarını tamamladılar. Bu çalışmanın amacı, öğrencilerin "Foods and Drinks" konusunu kişileştirmelerini sağlamaktı.

Eryaman Okyanus College 3rd Graders made a scrapbook in Main Course. They thought of at least 5 words that they had known for food and drink. They wrote them on the pages which their theachers had given. Firstly, they classified the foods by arranging the bits of papers. They coloured each groups foods and drinks. And then, they listed their favourites. Finally they made sentences about a meal they would like and a meal they wouldn't like. The aim of activity was to  enable students to personalise the topic.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Nurcan Kunak,Tuba Çatal
Tarih
:
28 Aralık 2017, Perşembe 12:42
Okunma
:
736 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları