Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kariyer Kulüp Çalışması "1. Üniversite Öğrencileri Buluşma Etkinliği"!
Kariyer Kulüp Çalışması "1. Üniversite Öğrencileri Buluşma Etkinliği"! Kariyer Kulüp Çalışması "1. Üniversite Öğrencileri Buluşma Etkinliği"!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Kolejinden Bir İlk! Eryaman Okyanus Anadolu Lisesi Üniversite Öğrencileri ile Buluştu.

     Eryaman Okyanus Koleji Lise Kademesi Rehber Öğretmen Hale Öğdü öncülüğünde Kariyer kulüp çalışması kapsamında 1. Üniversite Öğrencileri Buluşma Etkinliği düzenlendi. 1 Aralık cuma günü 10:00-12:00 arasında farklı üniversite ve bölümlerden öğrencilerin katılımı ile öğrencilerimiz üniversite ve bölümler ile ilgili sorularını direk öğrencilerle buluşarak cevapladılar. Etkinlik Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, TOBB Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Karabük Üniversitesi'nden Tıp, Beslenme ve Diyatetik, FTR, Hemşirelik, Hukuk, Girişimcilik, Uluslararası İlişkiler, Makine Müh., Endüstri Müh., Elektrik Elektronik Müh, Bilgisayar Müh., Pilotaj, Turizm İşletmeciliği, Radyo Televiyon ve Sinema ve Kimya bölümlerinden gelen 18 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. 

    İlki gerçekleşen etkinlik Kademe Müdürümüzün plaket sunumu ile sona erdi. 

    Sınav süreçleri ile ilgili olarak nasıl çalıştıkları, hedeflerine ulaşırken neler yaşadıklarını, seçtikleri bölümler hakkında memnuniyetleri, üniversite hayatı ile ilgili pek çok merak edilen konuları sorarak keyifli ve samimi bir ortam oluştu. 

    Katılım sağlayan  tüm öğrencilere teşekkür ederken organizasyonda emeği geçen tüm öğretmen ve yönetimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
Hale Öğdü
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Hale Öğdü
Tarih
:
02 Aralık 2017, Cumartesi 10:49
Okunma
:
1.115 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları