Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Eryaman Kampüsündeki "Bursluluk Sınavı" Yoğun Katılım İle Gerçekleşti!
Eryaman Kampüsündeki "Bursluluk Sınavı" Yoğun Katılım İle Gerçekleşti! Eryaman Kampüsündeki "Bursluluk Sınavı" Yoğun Katılım İle Gerçekleşti!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
14-15 Ocak tarihlerinde 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıflar için gerçekleşen Okyanus Kolejleri Bursluluk Sınavı, Eryaman kampüsümüzde yoğun ilgi ile tamamlandı.

Okyanus Kolejleri olarak eğitimde başarıyı desteklemek adına yaptığımız ve %100'e kadar burs verdiğimiz Okyanus Kolejleri Bursluluk Sınavı 14-15 Ocak tarihlerinde gerçekleşti. Cumartesi ve pazar üçer oturum olarak 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıflar için düzenlenen sınavlara katılım oldukça yüksekti.

Oldukça yoğun katılımlı geçen ve her seansta %100 doluluğa ulaşan bursluluk sınavımız süresince velilerimiz konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Beran Özipek tarafından verilen seminerden faydalandılar. Seminer sonrası veliler Rehber Öğretmenimize ve idarecilerimize teşekkürlerini ileterek sunumun çok verimli geçtiğini aktardılar.

Eryaman Okyanus Koleji Bursluluk Sınavına göstermiş oldukları yoğun katılım ve ilgiden ötürü velilere teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
İpek Ölçer
Tarih
:
17 Ocak 2017, Salı 12:15
Okunma
:
3.045 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları