Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Eryaman Kampüsünde "OKULİSTİK" Sınavında Türkiye 1.si Çağlar Devirmiş!
Eryaman Kampüsünde "OKULİSTİK" Sınavında Türkiye 1.si Çağlar Devirmiş! Eryaman Kampüsünde "OKULİSTİK" Sınavında Türkiye 1.si Çağlar Devirmiş!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul öğrencimiz Çağlar DEVİRMİŞ, "OKULİSTİK" Sınavında 700 tam puan yaparak Türkiye 1.si oldu!

81 ilde devlet okullarının ve özel okulların katıldığı, öğrencilerin Türkiye' deki sıralamalarını görebildiği "OKULİSTİK" sınavının sonuçları açıklandı. Okulistik, güncel MEB Öğretim Programı ile %100 uyumlu olarak uygulanan bir sınav olup öğrencilere ve velilere Türkiye genelini kapsayan bir ölçme ve değerlendirme sağlamaktadır.

Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesi olarak öğrencilerimizin büyük bir başarı gösterdiği bu sınavda birçok dereceye imza attık.

5. sınıf öğrencimiz Çağlar DEVİRMİŞ ile Türkiye 1.liği elde eden Eryaman Okyanus Kolej, Etimesgut ilçesi genelinde de büyük bir başarı elde ederek adından söz ettirdi. 

Etimesgut ilçesinde, Eryaman Okyanus Koleji olarak 5-A, 6-A, 7-A şubelerimiz ile derece çıkartarak ilçe1.si olduk.

5. sınıflarda ilde 14.

6. sınıflarda ilde 12.

7. sınıflarda ilde 9. olan Eryaman Okyanus Koleji,

5.sınıflarda Türkiye 1.liği ve ilçe 1.liği

6.sınıflarda ilçe genelinde 1. olup öğrencilerimizde ise ilçede 1. 2. 4. 5. ve 6.lığı 

7. sınıflarda ilçe genelinde 1.liği ve öğrencimizle de ilçede 1.liği elde ettik.

Bu büyük başarılara imza atan öğrencilerimizi ortaokul kademe müdüremiz İpek ÖLÇER "Eryaman Okyanus Koleji olarak yarım dönemde büyük başarılara imza attık. Öğrencilerimize olan inancım sonsuz. Daha büyük başarılara doğru da emin adımlarla ilerliyoruz. Gösterdiğiniz bu başarılar onur ve gurur verici. Bizlere bu haklı gururu yaşatan öğrencilerimize ve özveriyle emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." diyerek tebrik etti. 

Biz de Eryaman Okyanus Koleji ailesi olarak öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
İpek Ölçer
Tarih
:
23 Ocak 2017, Pazartesi 10:42
Okunma
:
4.462 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları