Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Teog Kampı İçin Öğrenci ve Öğretmenler Tam Kadro Start Verdi
Teog Kampı İçin Öğrenci ve Öğretmenler Tam Kadro Start Verdi Teog Kampı İçin Öğrenci ve Öğretmenler Tam Kadro Start Verdi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinin, TEOG Sınavına sayılı günler kala 8. Sınıflar için farklı şehirlerde farklı organizasyonlar ile düzenlediği çalışma ve motivasyon kampı, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu’nda da 11.04.2016 Pazartesi günü itibari ile başladı.

Tüm 8. Sınıf öğrencilerimizin 11.04.2016 Pazartesi günü, saat 09.00 Adana Okyanus Koleji Konferans salonunda hazır bulunduğu kamp programı, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Müdürü Fatma Karamuk’un açılış ve bilgi vermek amaçlı konuşması ile startını verdi. Daha sonra, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psik. Sevda Avunduk’ un ‘Test Çözerken Nelere Dikkat Edilmeli’ konulu sunumu ve konuyla ilgili kısa videoları konferans salonunda yayınlandı.

Tüm ortaokul 8.sınıf öğrenci ve 8.sınıf branş öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen açılış sunumunun ardından, 40 dakikada 40 soru turları için öğrencilerimiz maratona başladı. Tüm öğrencilerimizin bir arada ve farklı bir ortamda kendilerini farklı hissetmeleri amacıyla, Özel Adana Okyanus Anadolu Lisesi 2. Kat koridoru sınıf haline getirildi. Bu konuda Özel Adana Okyanus Anadolu Lisesi idaresinden sınırsız destek sağlandı.

Tüm ‘TEOG Kamp’ sürecine , yaklaşık 3000 adet soru çözümü ve değerlendirmesi, Rehberlik Birimi tarafından kaygı ve motivasyon çalışmaları, ayrıca beden zindeliğini koruyacak spor aktiviteleri dahil edildi. Bu 11.04.2016- 16.04.2016 tarihleri arasındaki süreçte, çocuklarımızın kendilerini her yönleri ile tanıyıp, çözüm sürecinde yanlarında olmak hedeflendi.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
12 Nisan 2016, Salı 10:00
Okunma
:
1.631 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları