Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Semineri Sorulara Yanıtlar Buluyor
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Semineri Sorulara Yanıtlar Buluyor Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Semineri Sorulara Yanıtlar Buluyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu 7 ve 8.sınıf öğrencileri “Hayatımızdaki Çatışmalar’ seminerinde bir araya geldi.

24.03.2016 Perşembe günü 13.05-13.45 saatleri arasında, Adana Okyanus Koleji Konferans Salonunda gerçekleşen seminer, haftalık rehberlik saati etkinliği kapsamında gerçekleştirildi.

Seminerin sunumu, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni "Psk. Sevda Avunduk" tarafından yapıldı. 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ve sınıf danışman öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen seminer öncesinde, dağıtılan formlardaki sorulara verdikleri yanıtları paylaşmak isteyen öğrencilerin katılımıyla oldukça renkli anlara sahne oldu. Her hafta, her sınıf düzeyine uygun bir çalışmanın yapıldığı Okyanus Koleji öğrencileri, bu hafta çatışmalardan uzlaşmaya giden yoldaki kazanımlarını fark etme olanağı buldu.

Slayt ve çeşitli profesyonel görüşlerden derlenmiş videolar eşliğinde yapılan sunumun sonunda, özellikle TEOG grubu öğrencileri, içinde bulundukları sınav hazırlığı sürecinin stres etkisi ile oluşan çatışma durumlarının etkilerini paylaştı. ‘Uzlaşma ve Anlaşma’ kavramlarının farkı konusunda fikir sahibi olmalarının, çözüm üretmede etkisi ile ilgili geri bildirimler alındı.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
25 Mart 2016, Cuma 15:09
Okunma
:
1.138 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları