Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İstiklal Marşı Devletin, Milletin, Bağımsızlığın Simgesidir.
İstiklal Marşı Devletin, Milletin, Bağımsızlığın Simgesidir. İstiklal Marşı Devletin, Milletin, Bağımsızlığın Simgesidir.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İstiklal Marşı devletin, milletin, bağımsızlığın simgesidir. Onu dinlerken tarihimizin şanlı sayfalarını anımsarız, bağımsızlığımızın ne kadar değerli olduğunu düşünürüz, kendimize saygı duyar, kendimize güveniriz. İstiklâl Marşımızı ya sessizce dinler ya coşkuyla gür bir sesle söyleriz.

Adana Okyanus Koleji 12 Mart 2019 Salı günü İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 98. yılını coşkuyla kutladı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hemen ardından Ortaokul Müdürü Hüseyin Öz günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.Daha sonra ortaokul kademesinin hazırlamış olduğu tiyatro sergilendi. Tiyatrodan hemen sonra Korkmadım şiiri ile ortaokul öğrencileri izleyicilere duygusal dakikalar yaşattı.Son olarak ise İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u ve İstiklal Marşı’nın kabulünü anlatan video gösterisi izlendi ve Bayrak şiiri ile program sona erdi.


Haber
:
Kenan Taşdemir
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ayten İLKNUR
Tarih
:
14 Mart 2019, Perşembe 14:32
Okunma
:
815 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları