Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Çanakkale Şehitleri Anıldı
Çanakkale Şehitleri Anıldı Çanakkale Şehitleri Anıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Öğrencileri, 18 Mart 2016 Cuma Günü Düzenledikleri Çanakkale Zaferi’nin 101.yılı ve Şehitleri Anma Töreni, İzleyenlere Duygu Dolu Anlar Yaşattı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma töreninde 8-C sınıfı öğrencilerinden Ozan Çay, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra 8.sınıf öğrencilerinden oluşan oratoryo gösterisinde “Selam Sana Ey Şehit” ile vatan ve millet sevgisi vurgulandı.

Duygu dolu anlara sahne olan bu etkinliğin hemen ardından 5-A sınıfı öğrencilerinden Ela Kurum “Dur Yolcu” adlı şiiri okudu. 3-A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Çanakkale Zaferi’ni anlatan piyeste, öğrencilerin performansı izleyenler tarafından çok beğenildi. Piyesin sonunda velilerin çocuklarıyla birlikte sahnede söylediği sözler seyircilerden büyük alkış aldı. İlkokul 2, 3 ve 4.sınıf öğrencilerinden oluşan koroda öğrencilerin Çanakkale Türküsü’nü seslendirmesi ile program sona erdi.

Adana Okyanus Koleji öğrencileri bu anma programında Çanakkale’deki Mehmetçiğin, vatan sevgisinin karşılıksız olmadığını bir kez daha ortaya koydular.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
18 Mart 2016, Cuma 15:18
Okunma
:
2.383 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları