Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Anne-Baba Okulu "Aile içi İletişim" Semineri
Anne-Baba Okulu "Aile içi İletişim" Semineri Anne-Baba Okulu "Aile içi İletişim" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokul ve İlkokul 4. sınıf kademesi velileriyle, 23.12.2017 Cumartesi günü Anne-Baba Okulu kapsamında "Aile İçi İletişim" semineri düzenledi.

Adana Okyanus Koleji Ortaokul ve İlkokul 4. sınıf kademesi velileriyle, 23.12.2017 Cumartesi günü Anne-Baba Okulu kapsamında "Aile İçi İletişim" semineri düzenledi. Velilerimiz "Kardeş Kıskançlığı, Ailede Teknoloji Bağımlılığı, Çalışan Ebeveyn ve Çocuk İlişkisi, Aile İçi Sorumluluk, İletişim Engelleri vb." birçok konuyu Adana Okyanus Koleji Ortaokul Rehber Öğretmeni Zeynep
Zubaroğlu'ndan dinlediler. Eğitici ve aynı zamanda keyifli geçen seminerimize katılan velilere katılım belgesi takdim edildi.
Gerçekleştirilen Anne Baba Okulu ile; velilerimizin çocuklarına daha doğru ve daha bilinçli bilgi verebilmeleri, çocukların bu yaş dönemindeki tüm özellikleri (Psikolojik, fizyolojik, duygusal vb.)
hakkında daha çok bilgi sahibi olunması, sosyal yönü, özgüveni yüksek çocuklar yetiştirebilmesi ve daha birçok konuda katkı sağlanması amaçlanmıştır.


Haber
:
Aykut Kara
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Önder Çelen
Tarih
:
28 Aralık 2017, Perşembe 22:59
Okunma
:
960 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları