Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi ‘Zamanı Etkili Kullanma’ Konusunu Tüm Sınıflarda İşledi
Adana Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi ‘Zamanı Etkili Kullanma’ Konusunu Tüm Sınıflarda İşledi Adana Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi ‘Zamanı Etkili Kullanma’ Konusunu Tüm Sınıflarda İşledi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi 5-6-7 ve 8.sınıf öğrencileri ile ‘Zamanı Etkili Kullanma’ konusunda paylaşımda bulundu.

20.02.2017-22.02.2017 günleri arasında uygun olan ders saatlerinde tüm sınıflarda, zamanı etkili kullanmanın sadece öğrencilik yaşantısında değil, hayatın her alanında ve anındaki önemi ile ilgili paylaşımda bulunuldu.

Sunumu, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk yapsa da öğrencinin aktif katılımı nedeniyle sunumdan ziyade sohbet havasında gerçekleşen aktivite, birçok konuda anlık farkındalıklara neden oldu.

Zaman kavramı herkes için aynı olsa da zamanı nasıl kullanıyoruz noktasında ki farklılıklarımızın belirleyiciliğinin ön planda olduğu sunum, her bireyin aklına kendine ait bir yaşanmışlık getirdi. Önceliklerimiz noktasında ise, daha önce durup düşünmedikleri önceliklerini gözden geçirme şansı buldular.

Harika bir ‘önceliklerimizi belirleme’ videosu ile son bulan sunum, hikayenin etkisinin paylaşımları ile noktalandı.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
24 Şubat 2017, Cuma 16:01
Okunma
:
823 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları