Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Ortaokulu Rehberlik Birimi Değerler Eğitiminden Bu Ay Doğruluk ve Dürüstlük Konusunu Seçti
Adana Ortaokulu Rehberlik Birimi Değerler Eğitiminden Bu Ay Doğruluk ve Dürüstlük Konusunu Seçti Adana Ortaokulu Rehberlik Birimi Değerler Eğitiminden Bu Ay Doğruluk ve Dürüstlük Konusunu Seçti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu öğrencileri, değerler eğitimine verdiği önemi her ay yaptığı etkinliklerle ortaya koymaya devam ediyor.

Şubat ayı boyunca ‘Doğruluk ve Dürüstlük’ konusunu her alanda işleyip, içselleştirmeye olanak sağlayan tüm etkinlikler yapılırken, en somut hali ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Panosu ile koridorlarda yerini aldı.

06.02.2017 Pazartesi günü itibariyle, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu katının Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Panosu, doğruluk ve dürüstlüğün önemini vurgulayan, olmazsa olmaz bu özelliklerin bize katkılarını ifade eden, ‘Doğruluk ve Dürüstlük Treni’ ne yolcularını davet etti. Tüm ayı kapsayan ‘Doğruluk ve Dürüstlük’konulu etkinlikler çerçevesinde yerini alan pano, öğrencilerin oldukça ilgisini çekti. 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
09 Şubat 2017, Perşembe 12:37
Okunma
:
3.007 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları