Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Ortaokulu Ocak-Şubat Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti
Adana Ortaokulu Ocak-Şubat Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti Adana Ortaokulu Ocak-Şubat Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri’nin, olumlu öğrenci davranışlarını pekiştirmeye yönelik bir ay boyunca branş öğretmenlerinin gözlemlerine dayalı olarak yaptığı ‘Olumlu Kart’ uygulaması ile Ocak-Şubat ayı en fazla kart alarak örnek öğrenci olanlar belirlendi. Sömestr tatili nedeniyle 2 aylık verilen ödüller sahiplerini buldu.

Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, Ocak-Şubat ayı örnek öğrencilerine plaketleri 06/03/2017 Pazartesi günü, İstiklal Marşı töreni sonrasında verildi. 5/B Sınıfı öğrencilerimizden Gülnur İsmailoğlu 1. , 5/E sınıfı öğrencilerimizden Efruz Fulin Dokur 2.  ve 5/D Sınıfı öğrencilerimizden Nihat Tapanyiğit 3. Olarak,  örnek öğrenci ödüllerini paylaştı. Bu öğrencilerimiz, geçtiğimiz iki ay içerisinde, okul genelinde en fazla olumlu davranışı sergileyip, bu davranışları sayesinde ödül almaya hak kazandı.

Okyanus Kolejleri Rehberlik Birimi sorumluluğunda, öğrencinin birçok farklı konuda olumlu davranışlarını pekiştirip, motive etmeye yönelik plaketler, Adana Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk tarafından öğrencilere takdim edildi.

Öğretim kadar eğitimin önemi vurgusuyla attığımız adımların bir parçası olan ‘Olumlu Davranış Kartı’ uygulaması ile her ay örnek öğrencilerimizi ödüllendirerek, bu vurgunun altını çizmeye devam edeceğiz.

 

 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
06 Mart 2017, Pazartesi 17:18
Okunma
:
1.237 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları