Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Ortaokulu Aralık Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti
Adana Ortaokulu Aralık Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti Adana Ortaokulu Aralık Ayı Örnek Öğrencilerini Seçti
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinin, olumlu öğrenci davranışlarını pekiştirmeye yönelik bir ay boyunca branş öğretmenlerinin gözlemlerine dayalı olarak yaptığı ‘Olumlu Kart’ uygulaması ile, aralık ayında en fazla kart alarak örnek öğrenci olanlar belirlendi.

Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, Aralık ayı örnek öğrencilerine plaketleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle,12/01/2017 Perşembe günü, Kariyer ve Gelişim ders saatinde yapılan meslek tanıtımı sunumunun ardından verildi. 7/A sınıfı öğrencilerimizden Sena Fatma Korkmaz 1. , 5/B Sınıfı öğrencilerimizden Ela Nur Kurt 2.  ve 7/B Sınıfı öğrencilerimizden Abidin Berat Usanmaz 3. olarak,  örnek öğrenci ödüllerini paylaştı. Bu öğrencilerimiz, geçtiğimiz bir ay içerisinde, okul genelinde en fazla olumlu davranışı sergileyip, bu davranışları sayesinde ödül almaya hak kazandı.

Okyanus Kolejleri Rehberlik Birimi sorumluluğun da, öğrencinin birçok farklı konuda olumlu davranışlarını pekiştirip, motive etmeye yönelik plaketler, Adana Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk tarafından öğrencilere takdim edildi.

Öğretim kadar eğitimin önemi vurgusuyla attığımız adımların bir parçası olan ‘Olumlu Davranış Kartı’ uygulaması ile her ay örnek öğrencilerimizi ödüllendirerek, bu vurgunun altını çizmeye devam edeceğiz.


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ÖNDER ÇELEN
Tarih
:
13 Ocak 2017, Cuma 15:59
Okunma
:
1.108 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Şenay kurt / 13 Ocak 2017, Cuma 19:48
Oy kuzum benim maşallah Elanur Kürt sana .Hepinizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları