Adana Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Adana Okyanusta Meslek Tanıtım Sempozyumu
Adana Okyanusta Meslek Tanıtım Sempozyumu Adana Okyanusta Meslek Tanıtım Sempozyumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek tanıtım sempozyumlarına hızlı bir başlangıç yaptı.

Rehberlik Birimi ve Okul İdaresinin ortaklaşa yürüttüğü projenin ilk sempozyumu 15 Aralık 2016 Perşembe Günü, Kariyer ve Gelişim saatinde, Adana Okyanus Koleji Ortaokulu Rehber Öğretmeni Psk. Sevda Avunduk’ un moderatörlüğünde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Tüm ortaokul öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen sempozyumun bu haftaki meslekleri: inşaat mühendisliği ve mimarlık olarak sıralandı. 5/A sınıfı öğrencilerimizden Kemal Can Gerek ve Cemal İhsan Gerek kardeşlerin babası Doç. Dr. İ. Halil Gerek ve Çukurova Üniversitesi’nde mesai arkadaşı olan Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yeğin sırasıyla sunumlarını gerçekleştirdi.

Slaytlar ve mesleklere ait materyaller eşliğinde yapılan sunumların sonunda, tüm öğrencilerimize soru sorma hakkı verildi. Geri bildirim açısından oldukça verimli gerçekleşen sunumların ardından öğrencilerimiz Kemal Can Gerek ve Cemal İhsan Gerek kardeşler, hem babaları Doç. Dr. İ. Halil Gerek (İnşaat Mühendisi) hem de Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yeğin’e (Mimar) teşekkür plaketlerini takdim ettiler.

Adana Okyanus Koleji Ortaokulu, ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, meslek tanıtım sempozyumlarına hızlı bir başlangıç yaptı. 


Haber
:
Fatma Karamuk
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
önder çelen
Tarih
:
16 Aralık 2016, Cuma 16:42
Okunma
:
1.513 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları